Services

Via deze pagina ontdek je de verschillende diensten die ik kan aanbieden om leren en educatie vlot, efficiënt en alles behalve saai te laten verlopen. Je kan je abonneren op leerpakketten die wekelijks in je mailbox terecht zullen komen, (bij)lessen boeken of je aansluiten bij groepen voor lezen of schrijven. De prijzen zijn aan te vragen via het contactformulier. Afspraken voor eerste lessen of intake gesprekken kunnen gemaakt worden op de pagina Afspraken. Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om mij persoonlijk te contacteren of het contactformulier in te vullen.

Leerpakket

Abonnees krijgen leerpakketten wekelijks toegestuurd. Stuur: ‘Ik wil abonnee zijn’ via het contactformulier. De leerpakketten zijn uniform en dus niet op maat gemaakt, maar een perfect middel om alvast zelf aan de slag te gaan. Ik bied volgende formules aan: Nederlandse spelling, Nederlandse grammatica, Nederlandse woordenschat, Begrijpend lezen (niveau 1, 2, 3), Frans voor beginners, Engels lezen (gevorderden), Toerisme Engels en Communicatie Engels. Contacteer me zeker voor meer info!

(Bij)lessen

De lessen die ik geef zijn maatwerk. Dat wil zeggen dat we gewoonlijk beginnen met een intake gesprek (telefonisch of via Skype). Daaruit leid ik af waar we best beginnen tijdens de eerste les. Hoe het dan verder moet blijkt vaak uit de daarop volgende lessen. De voortgang wordt week per week bekeken om de beste resultaten en aangenaamste ervaring te garanderen. Is het doel een leerachterstand weg te werken, dan zet ik volledig in op de leerstof. Het is mogelijk om het aantal lessen vrij te kiezen.

Groepen

Spreken groepssessies je meer aan, dan is ook dat mogelijk. Deze zijn vooral op kinderen gericht om de spelling en het lezen in het Nederlands onder de knie te krijgen, maar ook voor Frans en Engels zijn deze groepssessies mogelijk. De schrijf- en leeslessen gaan meestal door in de regio Mol of Balen waar je bij kan aansluiten. Heb je zelf een groepje (min. 3) kunnen optrommelen, dan kan ik tot bij jou in de buurt komen (mits verplaatsingsvergoeding).


Laten we samen wat bouwen.


%d bloggers liken dit: